Ingyenes kiszállítás a Wolt appon!

Halpatkó

Halpatkó

Ennétek egy egészséges halas finomságot? Rendeljetek a Wolton keresztül díjmentesen az otthon melegéből februárban is.

A téli hidegben, mikor korog a gyomrod, üres a hűtő, de az orrodat sincs kedved kidugni otthonról. Délután 4-kor már sötét van, az embernek egyre kevesebb kedve van bármihez is például elmenni bevásárolni, főzni pedig igazi tortúra. Mégis ilyenkor is szeretnél házilag készült, egészséges és friss ételeket enni? Hidd el, mi a Wolt csapatával együtt pontosan ismerjük ezt az érzést!

Emiatt a Wolttal közösen, februárban szeretnénk kicsit kedveskedni Nektek, így egy-egy hétig díjmentes kiszállítással tudjátok házhoz rendelni kedvenc Halpatkós fogásaitokat a Wolt-on keresztül. A díjmentes házhozszállítás csak a Wolt appon keresztül érhető el, az alábbi időpontokban:

HALPATKÓ Dunakeszi: 2022 február 14-18-ig (hétfőtől-péntekig)

HALPATKÓ Fót: 2022 február 21-25-ig (hétfőtől-péntekig)

Dunakeszi üzletünk woltos elérhetőségét itt találjátok.

Fóti üzletünk woltos elérhetőségét itt találjátok.

Székesfehérvári és budaörsi törzsvendégeinket sem fogjuk akciók nélkül hagyni, kövessétek facebook oldalunkat, nehogy lemaradjatok akcióinkról vagy nyereményjátékainkról.

Csak pár kattintás a Wolt appon keresztül, s máris robognak hozzátok házilag készült halas finomságaink. Hisz a hal nem csak egészséges, de istenien finom is, pláne, ha mi készítjük.

De miért is olyan egészségesek a halak? Milrt érdemes hetente legalább egyszer magyar halakat fogyasztanotok? Abonyi Orsi dietetikusunk cikkében erre is megtalálhatjátok a választ, melynek címe: A halfogyasztás előnyei.

Ne aggódjatok, már csak pár hét és vége a télnek, hamarosan itt a tavasz, de addig is ha egész nap csak egy egészséges halas fogás jár a fejetekben, jusson eszetekbe, hogy a Halpatkóból februárban is díjmentes a kiszállítás a Wolt appon keresztül 1-1 hétig.

Kövess minket!

Legújabb cikkeink

Allergén információk már a weboldalon is!
#egészségtippek

Táplálékallergiák és intoleranciák

A táplálékallergiák és intoleranciák problémája egyre gyakoribb, így az allergén jelöléseket már a weboldalon is megtaláljátok. Ezen kívül mikre érdemes figyelned? Abonyi Orsi dietetikusunk cikkéből kiderül.

Ezeket olvastad már?

Halpatkós Halburgerek
#egészségtippek

A gyors étel ≠ rossz étel

Létezik olyan, hogy egészséges gyorsétel? Hogyan segíthet a Halpatkó például sulikezdés idején, hogy tápláló, finom falatok kerüljenek otthon az asztalra? Abonyi Orsi dietetikusunk írása.

Bővebben >
Harcsa bécsi krémes krumplisalátával
#egészségtippek

A halfogyasztás előnyei

Miért hangsúlyozzák a dietetikusok annyira, hogy együnk rendszeresen halakat, lehetőség szerint magyar halakat? Abonyi Orsi dietetikusunk mai írásából megtudhatjátok.

Bővebben >