Barion Pixel

Ingyenes kiszállítás a Wolt appon!

Halpatkó

Halpatkó

Ennétek egy egészséges halas finomságot? Rendeljetek a Wolton keresztül díjmentesen az otthon melegéből februárban is.

A téli hidegben, mikor korog a gyomrod, üres a hűtő, de az orrodat sincs kedved kidugni otthonról. Délután 4-kor már sötét van, az embernek egyre kevesebb kedve van bármihez is például elmenni bevásárolni, főzni pedig igazi tortúra. Mégis ilyenkor is szeretnél házilag készült, egészséges és friss ételeket enni? Hidd el, mi a Wolt csapatával együtt pontosan ismerjük ezt az érzést!

Emiatt a Wolttal közösen, februárban szeretnénk kicsit kedveskedni Nektek, így egy-egy hétig díjmentes kiszállítással tudjátok házhoz rendelni kedvenc Halpatkós fogásaitokat a Wolt-on keresztül. A díjmentes házhozszállítás csak a Wolt appon keresztül érhető el, az alábbi időpontokban:

HALPATKÓ Dunakeszi: 2022 február 14-18-ig (hétfőtől-péntekig)

HALPATKÓ Fót: 2022 február 21-25-ig (hétfőtől-péntekig)

Dunakeszi üzletünk woltos elérhetőségét itt találjátok.

Fóti üzletünk woltos elérhetőségét itt találjátok.

Székesfehérvári és budaörsi törzsvendégeinket sem fogjuk akciók nélkül hagyni, kövessétek facebook oldalunkat, nehogy lemaradjatok akcióinkról vagy nyereményjátékainkról.

Csak pár kattintás a Wolt appon keresztül, s máris robognak hozzátok házilag készült halas finomságaink. Hisz a hal nem csak egészséges, de istenien finom is, pláne, ha mi készítjük.

De miért is olyan egészségesek a halak? Milrt érdemes hetente legalább egyszer magyar halakat fogyasztanotok? Abonyi Orsi dietetikusunk cikkében erre is megtalálhatjátok a választ, melynek címe: A halfogyasztás előnyei.

Ne aggódjatok, már csak pár hét és vége a télnek, hamarosan itt a tavasz, de addig is ha egész nap csak egy egészséges halas fogás jár a fejetekben, jusson eszetekbe, hogy a Halpatkóból februárban is díjmentes a kiszállítás a Wolt appon keresztül 1-1 hétig.

Kövess minket!

Legújabb cikkeink

Tényleg vannak tiltott ételek?
#egészségtippek

Tényleg vannak tiltott ételek?

Dübörög a nyár és vele együtt a tombol a diéta láz is, de valóban vannak ételek, amiket ki kéne zárnunk? Tényleg vannak tiltott ételek? Abonyi Orsi dietetikus írása.

#egészségtippek

Tények és tévhitek a köretekről

A bikini szezon a nyakunkon, így egyre gyakrabban merül fel a kérdés az üzleteinkben: mit kérjek köretként? Melyik a legjobb választás? Erről hoztunk Nektek egy cikket Abonyi Orsi dietetikusunk tollából.

Ezeket olvastad már?

#egészségtippek

Szezonalitás szerepe az étkezésben

Itt az október, az ablakon kopogtat a hideg, így egyre nehezebbnek tűnik, hogy friss, tápanyagban dús zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszunk vagy mégsem? Abonyi Orsi dietetikusunk írása.

Bővebben >